5 Gode Tips

Vælg de rigtige farver

ansigtsmaling

1. Vælg de rigtige farver

Når du skal lave ansigtsmaling er det vigtigt at vælge sminke som er beregnet til børns sarte hud. Du må ALDRIG bruge vandfarver, hobbyfarver eller akrylmaling! Denne type maling indeholder skadelige parabener og er ofte baseret på plastiske ingredienser. Farverne kan i værste tilfælde ætse det øverste hudlag og efterlade huden rød, hævet og irriteret.

Brug ansigtsmaling som er godkendt til kosmetisk brug. Køb farver som er EU og FDA godkendte uden skadelige parabener eller parfume.

Hos Sminkehjørnet forhandler vi udelukkende produkter som er sikre, gennem testet og godkendt af professionelle ansigtsmalere verden over.

I shoppen finder du mærket Superstar som er professionel ansigtsmaling fra en familie ejet virksomhed i Holland der udvikler og producerer det populære mærke. Mærket bruges af de dygtigste sminkører i hele verden og Sminkehjørnets egne sminkører maler med Superstar.

Udvalgte farver fra shoppen

Superstar Line White

kr.49,00kr.82,00

Superstar Teal

kr.49,00kr.82,00

Superstar Lala Land Purple

kr.49,00kr.82,00

Glitter

ansigtsmaling glitter

2. Glitter

Glitter sætter altid prikken over i’et på en flot ansigtsmaling. Det fremhæver hele designet og giver det sidste “ekstra” til sminken.

Ligesom med sminken er det også vigtigt at tænke over, hvilken type glitter du putter på børnenes ansigt. Glitter er en løs substans som kan komme i øjne og mund og derfor er det uhyre vigtigt at du køber den rigtige type glitter.

Der er meget stor forskel på kosmetisk glitter og hobby glitter baseret på materialet de er fremstillet af, hvordan glitteret er skåret og rammerne omkring pakning og håndtering.

Hobby glitter består af glas, metal eller malet plast som er skåret op i større firkantede stykker der kan risikere at skære ved kontakt med øjnene.

Kosmetisk glitter består af en særlig non-toxic plastik og kan endda også fremstilles af plantefibre, som er dækket af FDA godkendt pigment. Denne type glitter er finere skåret og har ingen skarpe kanter da formen på det enkelte glitter er rund. Herudover følger kosmetisk glitter strengere regler ift. pakning og håndtering så du kan være sikker på at der ikke kommer fremmedlegemer eller rust fra maskineriet i blandingen.

I shoppen kan du købe EU og FDA godkendt kosmetisk glitter i smukke farver.

Regnbuefarver

3. Regnbuefarver

Du kan lave de flotteste designs med regnbuefarver! I én bøtte er der flere farver og du kan samle dem allesammen op på én gang med en svamp.

Når du har samlet farverne op med svampen kan du lynhurtigt lave en farvestrålende regnbue sommerfugl eller fantasi tiger. Der findes flere varianter af de flotte regnbuefarver og det er kun fantasien der sætter grænsen!

Pensler og svampe

pensler svampe ansigtsmaling

4. Pensler og svampe

Du har købt de flotteste farver og glitter og skal nu igang med at male ansigter. Der er en hel verden inden for pensler og svampe og det kan godt være en jungle at finde rundt i.

Lad os starte med svampene som er et vigtigt redskab når du skal lægge en farvet base. Der findes forskellige svampe på markedet men grundlæggende skal du gå efter svampe med høj densitet. Svampe er lavet af skumgummi og jo tættere svampen er – altså jo mindre lufthuller – jo bedre og længere holder svamoen på malingen. Svampen skal føles blød men fast.

Pensler findes i mange forskellige former, størrelser og materialer. Når du lige er startet med ansigtsmaling kan det godt være svært at finde rundt i og det er let at blive overvældet. Start med at tænke over hvilke designs du gerne vil male. Er du lige startet er det en god idé at blive fortrolig med én type pensel. En rund pensel i størrelse 5 er et godt udgangspunkt da den kan bruges til alle designs. Du kan male blomster, lave tigerstriber og tegne sommerfugle vinger med den. Jo mere du øver dig, jo bedre og mere alsidig bliver du med din pensel. Når du er klar til at udvide dit repertoire af designs kan du gå videre til Flora Brushes, Flat Brushes og Onstroke Brushes, Angle Brushes, Fan Brushes og meget mere.

Kom godt fra start

ansigtsmaling startsæt

5. Kom godt fra start

Du vil gerne i gang med ansigtsmaling og er klar til shoppe! Men… hvilke farver skal du vælge? Hvad er den rigtige pensel for dig og hvor meget glitter skal du bruge?

Det kan godt være svært at vælge og du har heller ikke lyst til at købe dig fattig fra starten. I stedet for at købe en masse enkelte farver har du mulighed for at starte ud med et begynder sæt. Sættet består af 12 mindre farver som giver dig mulighed for at prøve dig frem og finde ud af, hvilke farver du bruger mest og hvilke du ikke bruger så tit. Når du har øvet dig med sættet er du mere klar til at købe enkelte farver som passer til de designs du kan lide at male.

Læs også

5 Populære Designs Til Piger

5 Populære Designs Til PigerDer findes mange designs du kan lave til pigerne; lige fra prinsesser til enhjørninger. De mest populære farver er lilla, lyserød og turkis. Vælg de lyse farver for at give et let udtryk til designet. Pigerne kan selvfølgelig også blive...

5 Populære Designs Til Drenge

5 Populære Designs Til DrengeAnsigtsmaling til drenge...AdresseTinghøjvej 5 * 3650 Ølstykke * DanmarkEmailinfo@sminkehjoernet.dkTelefon27 58 12 91

Adresse

Tinghøjvej 5 * 3650 Ølstykke * Danmark

Email

Telefon

27 58 12 91

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0